Producten

bekijk ons aanbod

U heeft gefilter op:
Zoeken op trefwoord
Categorie
Toon meer
Merken
Kleur
Toon meer
Framemaat
Toon meer

ghost

Ben jij op zoek naar een sportieve fiets of mountainbike met financial lease? Bij Financier je Fiets hebben wij honderden fietsen in de lease op voorraad. Kies jouw favoriete Ghost model uit onze collectie of laat ons jouw fiets financieren bij een lokale fietsenwinkel.
71 resultaten
filter%5Bactive%5D=1&filter%5Btitle%5D=ghost
Resultaten:
12

Staat jouw fiets er niet tussen? Neem contact met ons op.

Over Ghost

Ghost streeft naar de productie van goede, stevige mountainbikes die je al jouw mountainbike-avonturen in volle comfort laten beleven. Zij hebben een zeer uitgebreid aanbod van verschillende modellen, zodat jij ieder terrein de baas kan. Het zelf aankopen van een mountainbike kan een flink gat slaan in je budget. Financiering wordt een steeds populairdere manier om snel weg te rijden op je nieuwe fiets.

Ghost is een Duits fietsenmerk dat in 1993 is opgericht door de broers Uwe en Klaus Kostka. Het bedrijf begon als een kleine fietsenwinkel in Waldsassen, Duitsland, maar groeide al snel uit tot een van de grootste fietsenproducenten van Europa.

Ghost is vooral bekend om zijn mountainbikes, die zijn ontworpen om te presteren op de meest uitdagende terreinen. Het merk maakt ook stadsfietsen, racefietsen en elektrische fietsen. Ghost heeft een uitgebreide collectie mountainbikes voor zowel beginners als gevorderde fietsers en biedt verschillende modellen en maten om aan de behoeften van verschillende fietsers te voldoen.

Het doel van Ghost is om fietsen te maken die niet alleen presteren op hoog niveau, maar ook een plezierige en veilige fietservaring bieden. Het merk heeft een sterke focus op innovatie en technologie en gebruikt alleen hoogwaardige materialen voor hun fietsen en mountainbikes.

Naast de prestaties en kwaliteit van hun fietsen, heeft Ghost ook aandacht voor duurzaamheid en het milieu. Het bedrijf streeft ernaar om hun productieprocessen zo duurzaam mogelijk te maken en gebruikt milieuvriendelijke materialen.

Kortom, Ghost is een fietsenmerk dat bekend staat om zijn innovatieve en prestatiegerichte fietsen. Het merk heeft een sterke focus op kwaliteit en duurzaamheid en streeft ernaar om de beste fietservaring te bieden aan fietsers van alle niveaus.

Ghost mountainbike leasen?

Financier je fiets heeft een uitgebreid aanbod aan modellen, variërend van hardtail tot full suspension. Bovendien heeft het fietsmerk Ghost een uitstekende reputatie en is daardoor erg geliefd onder mountainbike liefhebbers. 

Het leasen van een Ghost mountainbike kan al vanaf €8,- per maand. Vraag nu een offerte aan via de knop ‘offerte aanvragen' op de productpagina van jouw favorite model.

Waarom leasen bij Financier je fiets?

Bij Financier je Fiets helpen wij mensen graag om op een slimme en betaalbare manier te genieten van fietsen. Of misschien zoek jij een gezonde manier om naar je werk te rijden, ook dan is een fietsfinanciering een oplossing. Wij begrijpen dat het kopen van een nieuwe fiets een flinke investering is. Met het leasen van een fiets betaal je in kleine maandelijkse termijnen je fiets af, terwijl je tegelijkertijd economisch eigenaar van de fiets bent. Wij doen niet aan kleine lettertjes. Je spreekt met ons een vast maandbedrag af, wat je vervolgens gedurende een vaste looptijd aflost. Na het aflopen van de financieringsperiode is de nieuwe fiets volledig van jou.

Voordelen financial lease

Een financiële lease bij Financier je Fiets is zowel interessant voor werkgevers, zzp’ers en particulieren. Soms rijd je al na 24 uur weg op je nieuwe fiets. Snel geregelde financiering, geen administratiekosten en vaste, lage maandbedragen maken het leasen van een fiets tot een zeer aantrekkelijk alternatief. Zeker, omdat het mogelijk is om je zakelijke fiets ook privé te gebruiken. 

Financier je Fiets draagt graag bij aan een groenere, fittere wereld en verzorgt dan ook maar al te graag de financiering van je nieuwe stadsfiets, mountainbike, racefiets, e-bike of elektrische fiets. Ook wanneer je deze niet op onze website, maar bij een lokale fietsenwinkel gespot heeft. Neem bij vragen vooral contact op met onze  lease-adviseurs. Zij helpen je om zo snel mogelijk de financiering te regelen. Soms kan de financiering al binnen 24 uur rond zijn!

VEELGESTELDE VRAGEN

externalId=fjf-ghost-financieren-0.1.3.2.0-row-8.1.0&filter[active]=1
Is het mogelijk om mijn fiets te laten bezorgen?

Zodra de financiering rond is maak je een afspraak met de fietsenwinkel. In sommige gevallen is het inderdaad mogelijk om jouw fiets thuis te laten bezorgen. Het kan zijn dat daar extra kosten aan verbonden zijn. 

Hoe lang duurt het voordat ik mijn nieuwe fiets krijg?

Zodra de financiering rond is kan je direct daarna jouw nieuwe fiets ophalen bij de dealer. Dit kan al na 24 uur. Dit is uiteraard afhankelijk van de beschikbaarheid van jouw favoriete fiets. Neem bij twijfel contact op met de dealer. 

Welke maat/framemaat past bij mij?

Het kiezen van de juiste framemaat zorgt ervoor dat je comfortabel en veilig kan fietsen. Om te beginnen meet je jouw binnenbeenlengte. Dit is de afstand van de grond tot aan de binnenkant van je lies. Houd je voeten ongeveer 15 cm uit elkaar tijdens het meten. Op de website van jouw favoriete fietsmerk staat welke framemaat hoort bij de door jou gemeten binnenbeenlengte. De meest belangrijke tip die wij kunnen geven is om in de winkel een aantal verschillende fietsen en merken te proberen. Per fietssoort kunnen de maten die je nodig hebt verschillen. Zo heeft een racefiets een andere framemaat dan een stadsfiets. 

Mag iemand anders mijn leasefiets voor mij in ontvangst nemen?

De afspraken rondom het ophalen van je leasefiets maak je met de fietsenwinkel. Als je jouw nieuwe fiets door iemand anders in ontvangst wil laten nemen, kan je het beste contact opnemen met de winkel waar je fiets geleverd wordt. 

Kan ik mijn favoriete fiets ook eerst ergens proberen?

Voordat je overgaat tot het leasen van een fiets raden wij je aan bij een fietsenwinkel verschillende fietsen uit te proberen. Zo weet je direct welke maat fiets je nodig hebt.

Kan ik de fiets bij mijn fietsenwinkel afhalen?

Je kiest bij de fietsenwinkel de fiets uit die jij wilt leasen. Wij zorgen ervoor dat het leasecontract gemaakt wordt en vervolgens haal je jouw fiets op bij de fietsenwinkel.